ΑΛΛΑΓΗ ΓΛΩΣΣΑΣ | ENGLISH
 
 
Με τα χρόνια, η εταιρεία έχει δημιουργήσει ένα από τους μεγαλύτερους ιδιωτικούς στόλους λεωφορείων στην Ελλάδα. Σήμερα διαθέτουμε 80 πολυτελή λεωφορεία, 12-75 θέσεων, τελευταίας τεχνολογίας.
Mercedes Sprinter 516 για ΑμΕΑ
Mercedes Sprinter 416 16 θέσεων
Mercedes sprinter 311 12 θέσεων
Mercedes sprinter 315 12 θέσεων
Mercedes sprinter 518 19 θέσεων
Mercedes 818 22 θέσεων
Setra 415 HD 51 θέσεων
Neoplan cityliner 51 θέσεων
Bova futura 55 θέσεων
Bova futura 51 θέσεων
Setra 415 gt-hd 51 θέσεων
Neoplan tourliner 53 θέσεων
Neoplan skyliner 75 θέσεων
 
Μοντέρνος και πολυτελής στόλος
 
Τα λεωφορεία μας ανανεώνονται διαρκώς, με αποτέλεσμα ο μέσος όρος ηλικίας τους να διατηρείται χαμηλός. Η Union αυτή την στιγμή διαθέτει 80 λεωφορεία 12-83 θέσεων, όλα μοντέρνα.
 
Συντήρηση
 
Η Union εξασφαλίζει πάντα την άριστη κατάσταση στα λεωφορεία της. Στο σταθμό της εταιρείας υπάρχουν εξειδικευμένοι μηχανικοί για την απαραίτητη συντήρηση και τυχόν επισκευή των λεωφορείων. Επίσης, ο σταθμός διαθέτει πλυντήριο και αντλία καυσίμων.
 
Πρόγραμμα GPS
 
Ένα πρόγραμμα GPS εφαρμόστηκε στα λεωφορεία μας με απώτερο σκοπό τον αποτελεσματικό έλεγχο των λεωφορείων και την αποδοτικότερη οργάνωση των δρομολογίων.
 
Οδηγοί
 
- Όλοι οι οδηγοί μας έχουν πολυετή εμπειρία σε διαδρομές στην Κρήτη. Έχουν μία σταθερή συνεργασία με την UNION και είναι πάντα εξυπηρετικοί με τους πελατες. Κάθε οδηγός διαθέτει κινητό τηλέφωνο και ασύρματο της εταιρίας μας και έτσι είναι σε διαρκή επικοινωνία με το κεντρικό γραφείο κίνησης.

- Όλοι μιλούν αγγλικά και εκπαιδεύονται συνεχώς με σεμινάρια για την γλώσσα και τις νέες τεχνολογίες. Τέλος, οι οδηγοί έχουν πάντα μία ευπρεπή εμφάνιση καθώς φοράνε στολή της εταιρίας με τα χαρακτηριστικά χρώματα και το λογότυπο της.
 
 
copyright 2009 | με την επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος
 
σχεδιασμός - ανάπτυξη ENTERCITY